Pott Change verzendservice: voor iedereen in Nederland

Verzendservice

Geld wisselen doet u niet zomaar ergens, en dat zou ook niet moeten. U kunt namelijk wel degelijk besparen, door prijzen, koersen en commissies met elkaar te vergelijken. Veel klanten zijn bij ons terechtgekomen na een grondige vergelijking met concurrenten en kwamen tot de conclusie dat ze bij ons het voordeligst uit waren. Wilt u dit ook? Dan kunt u natuurlijk gebruikmaken van onze diensten. U kunt bij ons buitenlands geld kopen op weg naar Schiphol, of juist als u terugkomt van uw (vlieg)reis kunt u uw overgehouden valuta’s weer terug wisselen. Maar vliegt u via een andere luchthaven, of komt u helemaal niet in de buurt van Amsterdam? Dan bieden we u graag een betrouwbaar alternatief: de verzendservice van Pott Change.

Hoe werkt het?

Als u niet in staat bent om naar Amsterdam te komen voor het wisselen van uw valuta, kunt u vanuit huis gebruikmaken van de Pott Change verzendservice. U bestelt als het ware dus gewoon de valuta die u nodig heeft, en u hoeft geen reistijd of kosten te maken om deze valuta te ontvangen. In veel gevallen heeft u de valuta zelfs de volgende dag al in huis! Het minimum bestelbedrag voor verzending is 1.500,00 euro.

Hoe het werkt: u neemt simpelweg contact met ons op, via het contactformulier of telefonisch (020-6263658). We sturen u dan per mail een voorstel met de huidige koersen en het totaalbedrag. Als u akkoord gaat, kunt u dat bedrag per bank overmaken naar ons IBAN nummer (dit vindt u ook in de mail). U krijgt dan een bevestiging per mail en wij gaan uw bestelling (indien op voorraad) direct verzenden. Uw valuta wordt aangetekend én verzekerd verzonden, in een sealbag van PostNL. Deze is tot 5.500 euro verzekerd. Bovendien ontvangt u de track & trace code van uw pakketje per mail.

We begrijpen dat het wellicht wat spannend is om zo’n bestelling per mail en post af te handelen, maar we kunnen u garanderen dat uw bestelling bij ons en bij PostNL in goede handen is. U kunt ook naar onze reviews kijken op Google of Klantenvertellen. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Hoeveel kost het?

Omdat we uw valuta zo veilig mogelijk willen verzenden, zijn we genoodzaakt daar kosten voor te maken. U betaalt het standaardtarief van PostNL, namelijk €16,50 per sealbag tot een waarde van 5.500 euro. Vooral als u een groter bedrag wisselt, zijn deze kosten echter al snel terugverdiend. U zult alsnog goedkoper uit zijn dan wanneer u bijvoorbeeld wisselt bij een kantoor op Schiphol. Met onze valutaconverter kunt u eenvoudig berekenen wat u op dit moment bij Pott Change krijgt voor uw valuta. Dit bedrag kunt u vergelijken met dat van andere aanbieders.

Op afstand laten wisselen

Het is ook mogelijk om zelf een bedrag (alleen papiergeld) in een bepaalde valuta naar ons op te sturen, om de tegenwaarde in euro’s op uw rekening te laten storten. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen zodat we u kunnen uitleggen hoe het werkt met de verzending. Bovendien kunnen we u vertellen welk bedrag u zult ontvangen. Op de dag dat we uw zending binnen krijgen, wordt de betaling kosteloos uitgevoerd. Via de mail ontvangt u dan de bevestiging, de transactiebon en meer informatie.

Heeft u nog vragen over de verzendservice van Pott Change? Neem dan gerust even contact op!