Wanneer u niet in de gelegenheid bent om valuta’s op ons kantoor op te halen, dan kunt u ook gebruikmaken van onze uitstekende verzendservice. Een groot voordeel van valuta bestellen via onze valuta verzendservice is dat u gewoon thuis uw bestelling kunt ontvangen en hiermee bespaart op reistijd en -kosten. Bovendien is onze levering veilig en snel, waardoor u de volgende dag uw valuta’s al in huis heeft. Vanaf 1 oktober 2018 is het minimum bestelbedrag voor verzending vastgesteld op 1.500,00 euro. Verzenden onder rembours is helaas niet mogelijk.

valuta verzendservice

Hoe werkt de valuta verzendservice?

U neemt contact met ons op via het contactformulier of belt ons op 020-6263658. Per mail ontvangt u dan van ons een voorstel met de koers(en) en het totaalbedrag (minimum bestelbedrag is 1.500,00 euro). Indien u akkoord gaat met het voorstel, dan kunt u het totaalbedrag per bank overmaken op het door ons verstrekte IBAN nummer van Pott Change. De ontvangst van uw betaling wordt per mail bevestigd en de bestelling wordt dan verzonden. Dit gebeurt aangetekend en verzekerd in een sealbag via PostNL die tot 5.500 euro verzekerd is.

Wij hebben daar goede ervaringen mee, en dit geldt ook voor onze klanten. Uw bestelling is bij ons en PostNL in goede handen. Daar staan wij garant voor! U kunt tijdens het bestelproces ook de gewenste coupures aangeven en nadat de zending bij PostNL is afgeleverd, ontvangt u de track&trace code van ons. Ook via de mail. De volgende werkdag wordt de bestelling bij u aangeboden.

Via e-mail wordt het hele bestelproces met informatie dus snel en duidelijk gecommuniceerd. En heeft u toch vragen? Dan belt u gewoon even. Geen enkel probleem!

De bestelprocedure in het kort:

  1. U zoekt contact met Pott Change via het contactformulier of via 020-6263658.
  2. De koers en het totaalbedrag + betaalinstructies worden per e-mail aan u voorgelegd (bestelbedrag dient minimaal 1.500,00 euro te zijn).
  3. U krijgt een bevestiging per e-mail als de betaling bij ons binnen is.
  4. Na 18.00 uur die dag ontvangt u per mail de Post.NL track&trace code.
  5. De volgende dag ontvangt u de aangetekende en verzekerde zending!

Kosten valuta verzendservice

Wanneer u gebruik maakt van de verzendservice, dan betaalt u 16,50 (tarief PostNL) per sealbag tot 5.500 euro aan waarde (Belgie 23,00 euro). Ondanks de kosten die PostNL rekent, is het bestellen van valuta’s bij Pott Change nog steeds veel voordeliger dan een bestelling bij uw eigen bank of andere wisselkantoren. Met name het verschil tussen Pott Change en de kantoren op Schiphol is fors. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de uitzending van het programma Kassa.

Bij grotere bedragen kan het verschil nog verder oplopen, tot wel honderden euro’s! Vergelijkt u zelf maar eens een bedrag van 5.000 USD via onze valutaconverter en bij andere aanbieders! Bij  bedragen boven de 2.500 euro kunnen we overigens vaak nog een betere koers aanbieden dan onze ‘standaard’ koers.

Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met ons op via 020-6263658. Of vul het formulier in:

Geld bestellen