Nieuws:

Door de drukte in Amsterdam op ons kantoor en de vele bestellingen die verzonden moeten worden hebben we helaas moeten besluiten voor de verzendservice een minimum bestelbedrag van 1.500,00 euro in te voeren. Uiteraard begrijpen wij dat klanten hierdoor teleurgesteld zijn en wellicht op een andere manier aan hun valuta dienen te komen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Vanaf 1 oktober 2018 is het dus alleen nog mogelijk om een bestelling vanaf 1.500,00 euro op te laten sturen. Uiteraard kunt u wel een kleinere bestelling zelf ophalen bij ons kantoor in Amsterdam. Amerikaanse dollars en Engelse ponden tot 2.500,00 euro kunt u sowieso altijd direct afhalen zonder opgave vooraf .

Wellicht is Amsterdam te ver voor u om alleen uw bestelling af te halen. Maar denkt u dan eens aan een dagje uit in Amsterdam om bijvoorbeeld te shoppen, musea te bezoeken en combineer uw valuta aankoop op deze wijze. Ook kunt u misschien wel een beroep doen op familie, vrienden, collega’s etc. die wellicht op korte termijn naar Amsterdam gaan of in de buurt wonen. U kunt altijd een bestelling plaatsen en tot een week later op (laten) halen!