Nieuws:

De waarde van de USD is de laatste weken flink omhoog gegaan. Wanneer u Amerikaanse dollars wilt kopen bent u dus duurder uit. Wij hebben echter tegenwoordig een kleinere koersopslag op de USD. Voor 100 Amerikaanse dollar betaalt u vaak minder dan 1,00 euro koersopslag! Als u in Amerika gaat pinnen rekent uw bank ook een koersopslag van minimaal 1 á 1.5% of meer. Daarnaast berekent u bank opnamekosten door per transactie en vragen banken in Amerika regelmatig een extra charge om gebruik te maken van hun automaat! Vaak is deze charge ook 2-4 USD.

Wanneer u bij Pott Change 1.000 USD koopt en veilig betaalt met PIN bent u minder dan 10,00 euro aan koersverschil kwijt. Bovendien kunt u zelf kiezen of u grote of kleine biljetten wilt hebben. Als u bijv. 2 x 500 USD in Amerika gaat pinnen bent u al gauw 15 tot 20 euro kwijt aan koersverschil, 2x opnamekosten en eventuele additionele kosten van de plaatselijke bank.

Een ander voordeel van kopen bij Pott Change is dat u zelf de koers van de dollar kunt bijhouden en op een gunstig moment uw dollars besteld! Wij hebben altijd voldoende op voorraad en u kunt uw bestelling en koers telefonisch of per mail vastleggen en tot een week later ophalen. Wanneer u gaat pinnen in Amerika bent u afhankelijk van de koers op dat moment!

Daarnaast is het prettig om alvast dollars bij u te hebben en niet op zoek te hoeven naar een automaat!