Nieuws:

Door de drukte in Amsterdam op ons kantoor en de vele bestellingen die verzonden moeten worden hebben we helaas moeten besluiten een minimum bestelbedrag van 1.500,00 euro in te voeren. Uiteraard begrijpen wij dat klanten hierdoor teleurgesteld zijn en wellicht op een andere manier aan hun valuta dienen te komen. Wij kunnen echter geen uitzonderingen maken om de ene klant wel te helpen en een ander niet. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft. Het kost te veel tijd en kosten om alle kleine bestellingen te verwerken. Eigenlijk is het te succesvol waardoor wij deze beslissing hebben moeten nemen.

Vanaf 1 oktober 2018 is het dus alleen nog mogelijk om een bestelling vanaf 1.500,00 euro op te laten sturen. Uiteraard kunt u wel een kleinere bestelling zelf ophalen bij ons kantoor in Amsterdam. Amerikaanse dollars en Engelse ponden tot 2.500,00 euro kunt u sowieso direct afhalen zonder opgave vooraf .

Wellicht is Amsterdam te ver om alleen uw bestelling af te halen maar denkt u dan eens aan een dagje uit in Amsterdam om bijvoorbeeld te shoppen, musea te bezoeken en combineer uw valuta aankoop op deze wijze. Ook kunt u misschien wel een beroep doen op familie, vrienden, collega’s etc. die wellicht op korte termijn naar Amsterdam gaan of in de buurt wonen. U kunt een bestelling plaatsen en tot een week later met koersafspraak op (laten) halen!