Vreemde valuta bestellen is een handige zet wanneer u van plan bent op vakantie of op een zakenreis te gaan. Zo bent u verzekerd van een tijdige levering van uw valuta, waardoor u zorgeloos op reis kunt. Bestelt u uw vreemde valuta bij Pott Change, dan zitten daar voor u een aantal voordelen aan vast.

U kunt de bestelling op een zelfgekozen tijdstip bij ons ophalen in Amsterdam. Bij Pott Change betaalt u geen commissie of extra kosten voor het geld wisselen. Ook het reserveren is altijd gratis. In sommige gevallen vragen we om een aanbetaling, maar dit doen we alleen als de valuta speciaal voor u besteld moet worden of wanneer u een groot bedrag reserveert. De meeste valuta’s, zoals Amerikaanse dollars en Engelse ponden, hebben wij gewoon op voorraad.

Buitenlandse valuta bestellen met gunstige koers

De door u gewenste buitenlandse valuta bestellen doet u per mail of telefonisch. Wilt u een groter bedrag wisselen of heeft u een speciale bestelling, dan kunt u bij het bestellen ook een koersafspraak laten maken. Dan leggen wij u de prijs voor, afhankelijk van de koers op dat moment. Zo wordt uw bestelling niet duurder in de tijd dat u erop wacht.

Zelf bepaalt u op welk moment u de valuta wilt ophalen. Wij zijn zeven dagen per week geopend tot 20.15 uur, wat betekent dat u ook  in het weekend uw geld kunt komen halen. Heeft u vragen over vreemde valuta bestellen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem per mail of telefonisch contact op met Pott Change en wij helpen u verder.