Geld ontvangen

Wanneer u geld wilt ophalen dient u een geldig legitimatiebewijs te overleggen en hebben wij de 10 cijferige (MTCN) code nodig. Tevens dient u de naam van de verzender te weten en bij benadering de hoogte van het bedrag dat u ontvangt. Het is heel belangrijk dat uw voornaam en achternaam correct gespeld door de verzender worden opgegeven. Indien dit niet het geval is, kan er wellicht niet direct uitbetaald worden maar dient de naam door de verzender gewijzigd te worden. Dit levert vertraging op bij de afhandeling van de transfer waar onze kassiers niets aan kunnen doen. Let u hier dus goed op! Voor meer informatie over Western Union verwijzen wij u naar de site van Western Union.

western union

Geld versturen

Als agentschap van Western Union kunnen wij geld voor u versturen naar meer dan 700.000 kantoren in de wereld. Het geld kan al na 10 minuten opgehaald worden door de ontvanger. Voor het verzenden van geld dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en de volledige namen (voor –en achternaam ) van de ontvanger te kunnen doorgeven. Adresgegevens van de ontvanger zijn niet nodig. U kunt contant en met PIN bij ons afrekenen. Na de transactie krijgt u een transferoverzicht met (MTCN) code die u zelf dient door te geven aan de ontvanger. Simpel, snel en veilig. Voor meer informatie over Western Union kunt u naar de site van Western Union gaan.

Legitimatie verplichting

Voor alle geldtransfers met Western Union geldt dat u altijd een geldig legitimatiebewijs dient te overleggen. Als geldig legitimatiebewijs worden de volgende documenten geaccepteerd: Paspoort van alle landen, Europese identiteitskaarten, Nederlandse rijbewijzen en Nederlandse vreemdelingen documenten. Alle documenten dienen nog geldig te zijn, d.w.z. de expiratiedatum/einddatum mag niet verlopen zijn!