Bij Pott Change kunt u verschillende valuta’s aankopen of reserveren. Dit kunnen kleine, maar ook grote bedragen zijn. Wij hebben de meest gangbare valuta’s zoals Amerikaanse dollars, Engelse ponden, Zwitserse Francs en nog veel meer in voorraad. Ook minder gangbare valuta’s zijn vaak direct op voorraad, en anders binnen enkele dagen te leveren.

Tevens kunt u bij een bestelling uw wensen voor biljetten doorgeven aan ons (denk aan groot, klein, nieuw). Bestellingen van de gangbare valuta’s zijn direct af te halen. Voor bestellingen van minder gangbare valuta kan het voorkomen dat wij een aanbetaling vragen van 50 euro om de valuta te bestellen. Wij maken dan ook een prijsafspraak zodat u weet waar u aan toe bent. Wel zo eerlijk!

De meeste valuta’s staan op de pagina wisselkoersen, maar u kunt ook de valutaconverter gebruiken om te zien welk bedrag u ontvangt of dient te betalen. Indien gewenst kunt u telefonisch of per mail de koers laten vastleggen voor een maximaal aantal dagen, zodat u zeker weet wat u betaalt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

geld bestellen

Ook de verzendservice is een optie

Ophalen van de te bestellen valuta is mogelijk wanneer de bestelling bij ons binnen is gekomen. U krijgt dan via de mail of telefoon een bevestiging dat het bedrag bij ons klaar ligt. Het is ook mogelijk dat wij de valuta naar u toe sturen, als u bijvoorbeeld niet in de gelegenheid bent om naar Amsterdam te komen. De kosten voor de aangetekende en verzekerde zending via PostNL bedragen 16,50 euro per sealbag met een maximale waarde van 5.500 euro. Het minimale bestelbedrag bij verzending bedraagt 1.500,00 euro.

Betalen van de bestelling doet u vooraf per bankoverschrijving, of contant of met PIN bij het ophalen. Voor betalingen met creditcard rekenen wij 3 procent extra kosten. Bij PIN betalingen boven de 2.500 euro dient vaak de daglimiet (tijdelijk) verhoogd te worden via de eigen bank.

De voordelen van Pott Change

Bestellen bij Pott Change is goedkoper dan bestellen bij de grote banken of andere wisselkantoren. Zeker op Schiphol betaalt u veel meer dan bij ons door de hoge kosten die Schiphol aan ondernemers aldaar door berekend. Overigens kunnen wij bij bestellingen boven 2.500 euro aan valuta vaak een gunstigere koers aanbieden. Daarnaast rekenen wij nooit commissie of kosten voor bestellingen. Alleen het verzenden van een bestelling kost geld. De bestellingen worden bij voorkeur via de mail bevestigd met koersen en overige informatie die daarbij komt kijken, zodat daar geen misverstand over kan bestaan.

Geld bestellen