De Canadese dollar (CAD) is ingevoerd in 1858 en is de officiële valuta van Canada. De CAD behoort tot de meest verhandelde valuta ter wereld en is sinds 2016 goed voor ongeveer 5% van de wereldwijde valutatransacties. De CAD wordt alleen in Canada gebruikt en moet u daarom niet verwarren met de Amerikaanse dollar. Wilt u euro’s tegen de Canadese dollar wisselen? Let dan erg goed op dat u niet teveel betaalt. Bij Pott Change kunt u zonder de extra kosten die u bij reguliere banken betaalt uw geld snel en gemakkelijk omwisselen. Met de valuta converter kunt u berekenen hoeveel Canadese dollars u krijgt.

Met de Canadese dollar op pad

Gaat u op reis naar Canada? Neem dan contant geld met u mee! Het is erg belangrijk om altijd geld op zak te hebben, er kunnen onvoorziene kosten zijn bij aankomst op uw bestemming. Mogelijk wilt u nog wat eten en drinken op de luchthaven of moet u bij aankomst bij uw hotel nog uw borg betalen. Pinnen buiten de EU kan erg duur uitvallen en er is niet altijd een (werkende) pinautomaat in de buurt. Ga daarom voorbereid op reis: bij Pott Change kunt u tegen de beste koersen de Canadese dollar kopen. U kunt zowel pinnen als contant betalen en u betaalt geen commissie!

Gemakkelijk Canadese dollar kopen bij Pott Change

Bij reguliere banken betaalt u vaak hoge kosten, bij Pott Change niet. U krijgt daarom waar voor uw geld. Ook pinnen in het buitenland of betalen met uw creditcard kan erg duur uitvallen. De meeste valuta’s zijn op voorraad en kunt u daarom snel en gemakkelijk uw geld wisselen. Ook als het om grote bedragen gaat bent u bij ons op de beste plek. U kunt bij ons gebruikmaken van een afgesloten ruimte waar u rustig uw geld kunt natellen en opbergen zonder dat anderen kunnen meekijken.

Canadese dollar wisselen voor euro’s

Heeft u nog Canadese dollars over na uw reis? Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig uw Canadese dollars kwijt. U wordt bij ons meteen tegen de beste wisselkoers in euro’s uitbetaald. Pott Change is volledig gespecialiseerd in het wisselen van valuta en daarom betaalt u bij ons ten opzichte van uw bank geen extra kosten, hierdoor kunt u (bij grote bedragen) een hoop geld besparen.

We bevinden ons in Amsterdam

Pott Change is een gerenommeerd geldwisselkantoor dat al meer dan 30 jaar bestaat en dat geen commissie, transactie- of administratiekosten rekent bij het wisselen van valuta. Wij zijn gespecialiseerd in valuta wisselen en betalen u het bedrag volgens onze betrouwbare valuta converter.

Pott Change is van maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur geopend en biedt voordelige wisselkoersen. U kunt zelfs uw valuta zonder kosten reserveren, dat houdt in dat u voor de koers van vandaag uw geld tot 2 dagen later kunt ophalen!

Neem contact met ons op via ons contactformulier als u nog vragen hebt.