Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 71 reviews
by Toon v.d.H. on Pott Change

Op donderdag (Hemelvaartsdag) s'middags dollars gekocht tegen mooie koers, en zaterdag in huis.

by Elizabeth N. on Pott Change

Goed geregeld. Snelle service.

by Robert P. on Pott Change

Wij wisselen al jaren bij Pott Change in Amsterdam en de service is fantastisch met aardige medewerkers. Je krijgt de beste koers van alle wisselkantoren en banken.

by W. W on Pott Change

Mooie wisselkoers, perfecte service, een aanrader voor iedereen die een buitenlandse valuta nodig heeft.

by Marten B. on Pott Change

Aanzienlijk bedrag aan dollars besteld en thuis laten bezorgen. Alles binnen drie dagen! Goed en gemakkelijk contact te leggen, prima koers vergeleken met GWK, en vlotte service. Bezorging fractie te laat maar dat mag de pret niet drukken. Een aanrader!

by Peter D. on Pott Change

Heb een aanvraag gedaan via de mail voor het wisselen van euro naar dollar. Binnen 1 uur een keurig offerte met een hele mooie wisselkoers. De betaling uitgevoerd en zoals gevraagd en de volgende dag kreeg ik het pakketje met de dollars al binnen. Top !! Super bedankt voor de snelle servies en super goed geregeld.

by Wim. v.d. H. on Pott Change

Geld wisselen tegen een goede koers. Perfect uitgevoerd via verzendservice. Aanrader.

by Theo V. on Pott Change

Goed geregeld, 100 punten. Bedankt.

by Albert O. on Pott Change

Snelle en zeer correcte levering. Voldeed helemaal aan de verwachtingen, kreeg meer geld dan bij de GWK. Zeker een aanrader, complimenten.

by Frits F. on Pott Change

Wederom via Pott Change vreemde valuta besteld. En zoals altijd snel en correct afgehandeld. Ik kijk niet eens meer ergens anders voor de koers. Bij mijn eigen bank waar ik al jaren klant ben kunnen ze me deze koers niet bieden, laat staan de trage afhandeling en kosten die ze berekenen! Pott Change kan ik aan iedereen aanbevelen. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik zonder meer een 11.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.