Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Pott Change
Average rating:  
 92 reviews
by Lindy H. on Pott Change

De service is geweldig goed en erg snel. Ik bestelde op donderdagavond mijn dollars via de website, maakte vrijdag na een offerte mijn geld over en had zaterdag mijn dollars in huis, netjes verzekerd verzonden. Het is goedkoper om hier te bestellen dan om dagelijks te pinnen in de VS. Ik ben fan!

by G. H. on Pott Change

Correct en met kennis van zaken te woord gestaan. Goede en snelle afhandeling bij een prima koers en vrije keuze vwb de coupures. Kortom: zeker doen als je buitenlands geld nodig hebt.

by Rita T. on Pott Change

Zeer tevreden. Juiste coupures, snelle levering en zoals gevraagd recente biljetten. En goedkoper dan GWK.

by Wendy de K. on Pott Change

Getwijfeld of ik zou bestellen via internet, maar ik moet zeggen dat jullie het helemaal waar maken. Keurig op tijd geleverd, volgens afspraak. Volgende keer zeker weer.

by Suzanne K. on Pott Change

Wij moesten voor onze reis Euro's wisselen in USD.
Na een negatieve ervaring qua wisselkoers bij de ABN-Amro bank en uiteindelijk ook het GWK, (waar mijn zus het geld te vroeg had omgezet). Kwam ik via internet opeens Pott Change tegen. Eerst was ik erg sceptisch om inderdaad het geld om te zetten want Pott Change geeft je de volledige wisselkoers($1,16) wat een bank($1,04)absoluut niet doet. Ik heb hen gebeld en de service en uitleg was uitermate Super vriendelijk en de medewerkers namen de tijd om je alles rustig uit te leggen. Toen heb ik besloten om het geld te laten opsturen. Dit ging ook perfect!! Aangetekend en verzekerd wordt je pakketje veilig en snel thuis afgeleverd.
Ik kan alleen lof prijzen aan Pott Change. Ik twijfel geen minuut meer waar ik geld zou laten wisselen.
Super bedankt!!! Chapeau aan jullie en speciale dank ook aan Maureen!! Volgende bestelling komt eraan!!! Gr. Suzanne

by Hein N. on Pott Change

Via Valuta converter direct inzicht zonder te bellen wat de koers is, goede koers, snelle afhandeling, perfect geregeld verzekerde versturing via de post! Absoluut een aanrader!!!

by Wim S. on Pott Change

Zeer goede snelle service niet onbelangrijk perfecte koers 100% tevreden

by André C. on Pott Change

Wat een supersnelle service en snelle levering: toppie. Ik zal al mijn vrienden en bekenden jullie aanraden.

by Anja F. on Pott Change

Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van Pott Change. De reactie om mijn eerste mail (bestelformulier) duurde in de 1ste instantie langer dan ik had verwacht. Dit duurde een paar dagen, daarom heb ik een mail gestuurd. De terugkoppeling op mijn vragen via de mail was zeer vlot. Koersen liggen echt hoger dan bij het GWK. Daarbij ook het gemak om het geld aangetekend en beveiligd thuis te laten sturen.

by Rahsan O. on Pott Change

Ik heb tot nu toe 3 keer geld besteld en binnen een dag opgeleverd. Pott Change is heel vriendelijk, klantgericht en super snel en de goedkoopste. Ik ben heel tevreden.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.