Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan de laatste reviews die via het onafhankelijke systeem van Klantenvertellen zijn verzameld.

10

Goede service, goede prijs.

Uitstekend
- Hillegom
10

goed wisselkantoor kom er jaren

grote bedragen reserveer ik altijd van te voren. makkelijk formulier om in te vullen en keuze uit wat voor biljetten. binnen 20 minuten een mailtje terug dat het geld gereserveerd is en klaar licht om af te halen. goede service, kom hier al jaren.
- wijk en aalburg
9

Snelle en Vriendelijke Service

Eenvoudig aanvraag via een Web formulier wordt snel opgevolgd door een e-mail bevestiging. Snelle en Vriendelijke Service bij het ophalen.
- Utrecht
10

De beste plek om contant geld te wisselen

Faire prijs. Vooraf bestellen en afhalen. Zo als het hoort.
- Alphen aan den Rijn
5

Dames

Dames die achter de balie zitten zijn niet erg vriendelijk kan geen lachje van af . Het moet maar.
- Amsterdam
10

Uitstekend contact en verdere afhandeling

Deze is gewoon uitstekend
- Vinkeveen
10

Fantastisch!

Gister geld gewisseld, in het aparte hokje. Vriendelijk en hele goede wisselkoers! bedankt!
- Deventer
10

Goede service en zeer voordelige koersen

Je kunt het hele internet af snuffelen maar je vind nergens een betere wisselkoers als bij Pott Change. Zodra ik moet wisselen rijd ik vanaf het zuiden even naar Amsterdam om te wisselen. Een voorbeeld: bij Pott Change betaalde ik voor $ 4000,00 € 3510,00 terwijl hiervoor bij het GWK € 3790,00 zou moeten betalen. Dat is een verschil van € 280,00. Daarnaast kun je vooraf reserveren en de dan geldende koers staat vast tot aan de afgesproken afhaal datum. Een klein nadeel, je moet op ongeveer de drukste straat van Nederland zijn maar dat neem je dan maar voor lief.
- Steensel
9

Alles snel geregeld

Makkelijk te reserveren en ook het ophalen was geen probleem en ging super vlot
- Rijssen
10

Snel, goede koers van EUR naar USD maar bovenal betrouwbaar!

Ik kom al jaren bij Pott Change en ben altijd tevreden geweest. Reageren snel op e-mail en bij een hoog geeft men zelfs een iets betere koers dan normaal. En dat terwijl de wisselkoers van EUR naar USD al zo’n beetje de beste koers is van heel Nederland. Beter kan dus niet, dank!
- Enschede
961 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10