Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 56 reviews
by Annemarie G.A. on Pott Change

Gewoon doen, niet verder kijken, volle vijf sterren! Voor de eerste keer US Dollars via Pott Change besteld. Toch even spannend, want je bestelt een behoorlijk bedrag, in ons geval voor € 1000,- aan US dollars. Zeer tevreden over de correcte en vooral vlotte afhandeling (gewoon volgende dag in huis) . Communicatie via de mail gaat perfect, zeer snel antwoord. Bezorging via track & trace volledig conform afspraak. Voor ons de volgende keer niet meer moeilijk doen en gewoon relaxed bestellen bij Pott Change met bovenal een eerlijke koers! Top team Pott Change zoals het hoort *****

by Sietse de R. on Pott Change

Een stuk voordeliger dan GWK en ook nog een goede service!

by Hendrik N. on Pott Change

Perfect geregeld, goede koers, snelle afhandeling, telefonisch ook bekwaam en uiterst vriendelijke medewerkers!!

by Marnix S. on Pott Change

Absoluut significant gunstigere dollar-wisselkoers in vergelijking met b.v. GWK of eigen bank. In mijn geval scheelt het d.d., Euro 40,40 op een gewisseld bedrag van USD 700,- in vergelijking met GWK. Hoe kan dit! Het loont dan inderdaad, vanaf bepaalde bedragen, er heen te rijden, trein te pakken of via de post te laten versturen. Pluim voor de vriendelijke afhandeling aan het loket.

by Ron V. on Pott Change

Eerlijk is eerlijk.... Ik was een beetje huiverig om geld te laten versturen, maar dat blijkt onterecht. De verzending gaat heel snel en is verzekerd. Met track en trace kun je de zending volgen. Pott Change heeft gewoon de beste koers. Bij GWK wordt je bedonderd. Volgende keer bestel ik zonder zorgen weer. 5 sterren van mij.

by Gerard v. A. on Pott Change

Zeer goede service en snelle levering, zeker een aanrader en goede koers, bedankt.

by Jill v.d. O. on Pott Change

Ik ben super tevreden. Zeer snel al mijn vragen beantwoord en een super snelle levering.

by Wim S. on Pott Change

Ben 100% tevreden over service en prijs kwaliteit, een echte aanrader Pott Change.

by John V. on Pott Change

Snelle en vlotte afhandeling van bestelde valuta, goede communicatie via de mail en de volgende dag netjes bezorgd aan huis. Alles naar wens... normaal reizen wij af naar Amsterdam, ditmaal via de post laten bezorgen. Ga hier in de toekomst zeker nogmaals gebruik van maken.

by Felicie W. on Pott Change

Prima service, mailcontact gehad, reageren erg snel en duidelijk omtrent hoe te betalen. De beste wisselkoers. Binnen een dag geld in huis. Op laten sturen wat prima geregeld is. Al met al prima geregeld. Kan het ECHT aanbevelen.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.