Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan de laatste reviews die via het onafhankelijke systeem van Klantenvertellen zijn verzameld.

8

Snelle service en goede communicatie

Bestelling werd goed ontvangen en op tijd geleverd. Ik had hun reply niet gezien (zat in de spam box) dus belde ik: ze nemen direct op. Goed bereikbaar en vriendelijke service. Ze gaan uit van de actuele koers dus tussen bestelling en levering kan er verschil zitten. In mijn geval was de koers gunstiger bij het afhalen dus ik kreeg meer change dan bij de bestelling berekend was
- Amsterdam
10

Best rates!!

Friendly and professional service,always the best rates available
- Amsterdam
10

Goede service, goede prijs voor de valuta

De voordeligste plek om buitenlandse valuta te halen. Wij komen er altijd voor diverse valuta, geen andere locatie is voordeliger. Ze vriendelijke medewerkers, je kunt ook valuta reserveren, vrijblijvend.
- Haarlem
9

Heel goed en vriendelijk geholpen

Ik had gebeld voor mex Pesos ,ben ik 2 dagen later gaan halen .hadden ook de meeste coupons waar ik voor gevraagt had. Vriendelijk personeel .
- Kerkrade
10

Canadese dollars besteld en opgehaald

Heb al meer vergeleken met andere wisselkantoren, maar Pottchanges is nog de beste van allemaal, Toozaak
- Hoogstraten Belgie
10

Prima service, snel antwoord op mail

Prima service, gunstige koers
- Berkel en Rodenrijs
10

Zeer tevreden

Keurige mail n.a.v. mijn bestelling van Deense Kronen. Het geld lag klaar en de afhandeling verliep vlot. Zeer klantvriendelijk, goede service. Een volgende keer ga ik Zeker weer naar Pott!
- Monnickendam
9

Snel en belə malen goedkoper dan GWK

Dag van te voren dollars online besteld. De volgende ochtend direct een duidelijke mail bevestiging met de exacte dollars die je voor de euro's krijgt. Ondanks dat de koers de dag van bestellen iets hoger stond toch de actuele ( gunstigere koers) gekregen. Geld lag netjes klaar en na verificatie was alles met 5 minuten afgehandeld en kon ik weer door. Zeker ga ik een volgende keer hier weer langs.
- Barendrecht
10

Goed

Alles goed geregeld en met gunstige wisselkoersen
- Enschede
10

Snel en professioneel

X
- Utrecht
983 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10