Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 65 reviews
by Wim. v.d. H. on Pott Change

Geld wisselen tegen een goede koers. Perfect uitgevoerd via verzendservice. Aanrader.

by Theo V. on Pott Change

Goed geregeld, 100 punten. Bedankt.

by Albert O. on Pott Change

Snelle en zeer correcte levering. Voldeed helemaal aan de verwachtingen, kreeg meer geld dan bij de GWK. Zeker een aanrader, complimenten.

by Frits F. on Pott Change

Wederom via Pott Change vreemde valuta besteld. En zoals altijd snel en correct afgehandeld. Ik kijk niet eens meer ergens anders voor de koers. Bij mijn eigen bank waar ik al jaren klant ben kunnen ze me deze koers niet bieden, laat staan de trage afhandeling en kosten die ze berekenen! Pott Change kan ik aan iedereen aanbevelen. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik zonder meer een 11.

by Manon D. on Pott Change

Zeer snel geholpen. Dollars besteld en gebruik gemaakt van de verzendservice. Op maandag besteld en op woensdag al ontvangen! Super!!

by C. H. on Pott Change

Een aanzienlijk bedrag gewisseld. Euro's naar USD. Voor een verblijf van 4 personen gedurende 8 weken in een Zuid-Amerikaans land incl. camperhuur. Zaterdagmorgen betaald per bank en dinsdagmiddag alles per post in huis. Onberispelijke biljetten exact in de gevraagde coupures. Heel accuraat, meedenkend, efficiënt, kortom perfect. En ook nog eens honderden euro's goedkoper uit. Dank.

by Sandra C. on Pott Change

Lekker snel geleverd en we kregen ongeveer 140 Nieuw Zealand Dollar meer, per 1000 duizend euro, dan via het GWK. Echt wel een aanrader.

by Lucas A. on Pott Change

Top service. Via een (Las Vegas) forum bij Pott Change uit gekomen. Ik was van plan naar Amsterdam af te reizen maar door een griepje gekozen voor een aan huis levering. Wel even billen knijpen want het ging om een groot bedrag van $4000. Een paar keer (zeer snel!!) mail verkeer gehad voor wat vraagjes, maar het knijpen was nergens voor nodig. Het track en trace nummer werd meteen na binnenkomst geld doorgegeven en minder dan 24 uur later stond de post voor de deur voor een aangetekend pakketje. Pakket, wat discreet verpakt was (nergens Pott Change of Dollars op geschreven) openmaken en jawel: Alles 100% voor elkaar: exact de coupures die ik verzocht had gebundeld in 2 enveloppen, die in een kartonnen doosje zaten. Printstrookjes en mijn mailtje met de verdeling van de coupures erbij..... simpelweg subliem. Niemand meer twijfelen. Dit is de beste koers en beste service. Ik kreeg bijna $250 meer dan via het GWK.

by J.A. de B. on Pott Change

Woensdagavond besteld. Vrijdag aangetekend thuis ontvangen. Vriendelijk behandeld aan de telefoon en wisselkoers was zeer scherp. Aanrader dus!!

by Annemarie G.A. on Pott Change

Gewoon doen, niet verder kijken, volle vijf sterren! Voor de eerste keer US Dollars via Pott Change besteld. Toch even spannend, want je bestelt een behoorlijk bedrag, in ons geval voor € 1000,- aan US dollars. Zeer tevreden over de correcte en vooral vlotte afhandeling (gewoon volgende dag in huis) . Communicatie via de mail gaat perfect, zeer snel antwoord. Bezorging via track & trace volledig conform afspraak. Voor ons de volgende keer niet meer moeilijk doen en gewoon relaxed bestellen bij Pott Change met bovenal een eerlijke koers! Top team Pott Change zoals het hoort *****

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.