Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 78 reviews
by Henk T on Pott Change

Wat een medewerking!!! Ik was eigenlijk te laat om mijn kronen op tijd in huis te krijgen. Na een telefoontje (Sandra), kwam alles in een stroomversnelling en kon Post-NL mijn bestelling een dag later al leveren. Helemaal super!!! Volgende bestelling gaat weer bij Pott Change plaatsvinden.

by Mario B on Pott Change

Snelle service via aangetekende post, goede koers, goedkoop, ook voor kleinere hoeveelheden.

by Babette P. on Pott Change

Ik ben al jaren klant en heb dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van de verzendservice. Tot op de dag van verzoek nauwkeurig geleverd! Ik kan iedereen Pott Change van harte aanraden. Zeker met de geweldige dollar koers die ze geven.

by Arno K. on Pott Change

Helder, snel en goed geregeld exact conform afspraak

by Ronald S. on Pott Change

Bovengenoemde doet al jaren zaken met Pott-change tot volle tevredenheid. Goede koersen enaardige, correcte medewerksters.

by J.v.E. on Pott Change

Toch eens gaan kijken wat er nog meer is buiten gwk en kwam hier uit. Na wat onderzoek en de kosten vergeleken te hebben de stap gewaagd en geld besteld en laten thuisbezorgen. Nou ideaal, van bestelling tot aflevering 1.5 dag en dik $50 meer dan dat ik bij gwk zou hebben gekregen. Ik ben tevreden!

by Rob J. on Pott Change

De afgelopen jaren meerdere malen naar volle tevredenheid buitenlands geld opgehaald bij het filiaal op het Damrak in Amsterdam. Nu eens via de bezorgservice thuis laten bezorgen. Alles vlot en prima verlopen middels zeer duidelijk en snel e-mail contact. Binnen 1 dag thuis bezorgd. Prima Pott Change. Ik blijf zeker terugkomen en raadt Pott Change bij iedereen aan.

by Toon v.d.H. on Pott Change

Op donderdag (Hemelvaartsdag) s'middags dollars gekocht tegen mooie koers, en zaterdag in huis.

by Elizabeth N. on Pott Change

Goed geregeld. Snelle service.

by Robert P. on Pott Change

Wij wisselen al jaren bij Pott Change in Amsterdam en de service is fantastisch met aardige medewerkers. Je krijgt de beste koers van alle wisselkantoren en banken.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.