Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan de laatste reviews die via het onafhankelijke systeem van Klantenvertellen zijn verzameld.

10

Geweldige service!

Zeer vriendelijk personeel. De online bestelling lag klaar op de afgesproken tijd.
  - Amsterdam
  10

  Super vriendelijk

  Duidelijk en helder
   - Katwijk
   8

   Prima

   Prima service
    - Kamerik
    8

    Snel en efficient

    Zeer positief
     - Kudelstaart
     10

     Zoals altijd de beste koers

     Us Dollars gehaald, op €3000 $250 meer dan bij GWK.
      - Breugel
      8

      Zeer goede service en goede prijs

      Bestellen ging makkelijk en voor een goede koers Het enig nadeel is de plek waar jullie zitten Midden in Amsterdam en zeker met alle weg werkzaamheden Zijn jullie slecht bereikbaar
       - Nieuwegein
       10

       Heel goede dollarkoers en bestelling exact uitgevoerd zoals gevraagd.

       Dollarkoers is niet te vergelijken met een normale wisseltransactie op Schiphol. Als je van tevoren aan geeft wat voor biljetwaarde je wenst dan houden ze daar ook rekening mee. Dollars moeten in het buitenland, behalve de VS, bijna altijd nieuw zijn. En ook nog graag kleine biljetten. Geen probleem bij de dames van Pott Change. Ik ben er heel blij mee.
        - Buren
        9

        Helder zoals afgesproken

        De verschillende banken en wisselkantoren vergelijkend had Pott absoluut de beste wisselkoers. Als je dit bij een groot bedrag kunt combineren met een bezoek aan Amsterdam centrum dan is dat zeker de logistieke moeite waard, zelfs als je verder van Amsterdam woont of verblijft.
         - Rotterdam
         10

         uitmuntend

         gewisseld van euro naar Astralische dollar. Het verschil met GWK is erg groot. Ik had vooraf nog gebeld of het echt zo was en het bleek waar. Vriendelijk te woord gestaan en supersnel geregeld. Nooit meer naar een ander gaan.
          - Amsterdam
          10

          Perfecte service

          Nadat ik het bestelformulier had ingevuld, kreeg ik binnen een uur al antwoord dat de bestelling klaar lag op de gewenste datum. De volgende dag een mail gestuurd dat ik een hoger bedrag wilde wisselen en ook dat was geen probleem. Het geld lag keurig klaar en de service was uitstekend. De koers was gunstig en er wordt geen commissie berekend. Helemaal top!
           - Egmond
           864 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10