Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 42 reviews
by L. Smid on Pott Change

's Middags besteld, volgende dag al in huis. Gebruik gemaakt van de verzendservice, echt toppie!!!!

by Nina v. B on Pott Change

Gisterenmiddag besteld. Nu al in huis in de gewenste coupures. Goede koers. Vijf sterren!

by Frank on Pott Change

Ik heb de Dollars ($ 1000) via de mail geregeld met gebruikmaking van de verzendservice van Pott Change. Woensdag overeenstemming over de valutakoers en verzendkosten, 's avonds het geld naar Pott Change overgemaakt, donderdag de track en trace code van Postnl ontvangen en vrijdagmiddag de valuta in huis! Ik ben daarom super tevreden over de combinatie van snelheid en beste wisselkoers, zeker ten opzichte van de gewone banken en GWK. Ik kom zeker terug!

by Paul v. H. on Pott Change

De klantvriendelijkheid is top! Groot voordeel dat jullie zelf op zondagmiddag en in de avond telefonisch bereikbaar zijn. Meteen bellen en meteen iemand aan de lijn. Alles was snel geregeld. Tot onze grote schrik ging er echter iets mis en ook DAT is erg professioneel, snel en perfect afgehandeld. Alles duidelijk en transparant. De koers is de meest gunstige koers die ik kon vinden via internet. Pott Change is echt aan te bevelen.

by Joke on Pott Change

Prima service, duidelijk en snel. Gisteren gemaild over bestelling usd en betaald na ontvangst van bankgegevens. Dezelfde dag een track en tracecode ontvangen en excuses omdat er teveel porto was berekend. Deze teveel betaalde euro's zaten netjes in de envelop bij de bestelde usd. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

by Nicole on Pott Change

Prima telefonisch contact. Geld werd opgestuurd en precies volgens afspraken geleverd. Volgende keer weer!

by Ans on Pott Change

Op advies van reisgenoot vreemde valuta bij Pott Change besteld. Ben enorm tevreden over de service en de snelle afhandeling via Post NL. Complimenten.

by Peter on Pott Change

Snel, makkelijk, uiterst correct en goede wisselkoers. Super service. Geld werd tegen een zeer acceptabel bedrag door Post NL bezorgd. Chapeau Pott Change.

by Teuntje on Pott Change

Prima koers. Super handig, veilig en snel. Ik ben een zeer tevreden klant.

by Sherman L. on Pott Change

Prima service, donderdag voor het eerst contact opgenomen met Pott Change en een bestelling bij ze gedaan en zaterdag netjes via POSTNL het geld geleverd. Daarbij hanteert Pott Change een zeer scherpe wisselkoers, euro - USD, die ik niet bij GWK als ook bij mijn RABO bank heb gezien. Een aanrader en ik kom graag bij ze terug. Chapeau!!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.