Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 60 reviews
by C. H. on Pott Change

Een aanzienlijk bedrag gewisseld. Euro's naar USD. Voor een verblijf van 4 personen gedurende 8 weken in een Zuid-Amerikaans land incl. camperhuur. Zaterdagmorgen betaald per bank en dinsdagmiddag alles per post in huis. Onberispelijke biljetten exact in de gevraagde coupures. Heel accuraat, meedenkend, efficiënt, kortom perfect. En ook nog eens honderden euro's goedkoper uit. Dank.

by Sandra C. on Pott Change

Lekker snel geleverd en we kregen ongeveer 140 Nieuw Zealand Dollar meer, per 1000 duizend euro, dan via het GWK. Echt wel een aanrader.

by Lucas A. on Pott Change

Top service. Via een (Las Vegas) forum bij Pott Change uit gekomen. Ik was van plan naar Amsterdam af te reizen maar door een griepje gekozen voor een aan huis levering. Wel even billen knijpen want het ging om een groot bedrag van $4000. Een paar keer (zeer snel!!) mail verkeer gehad voor wat vraagjes, maar het knijpen was nergens voor nodig. Het track en trace nummer werd meteen na binnenkomst geld doorgegeven en minder dan 24 uur later stond de post voor de deur voor een aangetekend pakketje. Pakket, wat discreet verpakt was (nergens Pott Change of Dollars op geschreven) openmaken en jawel: Alles 100% voor elkaar: exact de coupures die ik verzocht had gebundeld in 2 enveloppen, die in een kartonnen doosje zaten. Printstrookjes en mijn mailtje met de verdeling van de coupures erbij..... simpelweg subliem. Niemand meer twijfelen. Dit is de beste koers en beste service. Ik kreeg bijna $250 meer dan via het GWK.

by J.A. de B. on Pott Change

Woensdagavond besteld. Vrijdag aangetekend thuis ontvangen. Vriendelijk behandeld aan de telefoon en wisselkoers was zeer scherp. Aanrader dus!!

by Annemarie G.A. on Pott Change

Gewoon doen, niet verder kijken, volle vijf sterren! Voor de eerste keer US Dollars via Pott Change besteld. Toch even spannend, want je bestelt een behoorlijk bedrag, in ons geval voor € 1000,- aan US dollars. Zeer tevreden over de correcte en vooral vlotte afhandeling (gewoon volgende dag in huis) . Communicatie via de mail gaat perfect, zeer snel antwoord. Bezorging via track & trace volledig conform afspraak. Voor ons de volgende keer niet meer moeilijk doen en gewoon relaxed bestellen bij Pott Change met bovenal een eerlijke koers! Top team Pott Change zoals het hoort *****

by Sietse de R. on Pott Change

Een stuk voordeliger dan GWK en ook nog een goede service!

by Hendrik N. on Pott Change

Perfect geregeld, goede koers, snelle afhandeling, telefonisch ook bekwaam en uiterst vriendelijke medewerkers!!

by Marnix S. on Pott Change

Absoluut significant gunstigere dollar-wisselkoers in vergelijking met b.v. GWK of eigen bank. In mijn geval scheelt het d.d., Euro 40,40 op een gewisseld bedrag van USD 700,- in vergelijking met GWK. Hoe kan dit! Het loont dan inderdaad, vanaf bepaalde bedragen, er heen te rijden, trein te pakken of via de post te laten versturen. Pluim voor de vriendelijke afhandeling aan het loket.

by Ron V. on Pott Change

Eerlijk is eerlijk.... Ik was een beetje huiverig om geld te laten versturen, maar dat blijkt onterecht. De verzending gaat heel snel en is verzekerd. Met track en trace kun je de zending volgen. Pott Change heeft gewoon de beste koers. Bij GWK wordt je bedonderd. Volgende keer bestel ik zonder zorgen weer. 5 sterren van mij.

by Gerard v. A. on Pott Change

Zeer goede service en snelle levering, zeker een aanrader en goede koers, bedankt.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.