Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan de laatste reviews die via het onafhankelijke systeem van Klantenvertellen zijn verzameld. Ook kunt u onze Google Reviews bekijken als u op Pott Change zoekt.

10

Uitstekende service

Goede, duidelijke informatie online en op het kantoor. Snelle en zeer vriendelijke service op het kantoor.
- Amsterdam
10

Vriendelijk personeel

Wij zijn ook deze keer weer heel vriendelijk geholpen en dit kantoor geeft een zeer goede wisselkoers. Wij rijden graag een half uurtje om hier onze valuta te wissel
- Ter Aar
10

Uitstekende service!

Vanwege vakantie op zoek gegaan naar waar ik dollars kon krijgen. Naast een zeer goede wisselkoers ook nog eens de mogelijkheid om aan te geven of je kleine of grote coupures wilt ontvangen. Mijn verzoek werd perfect ingewilligd! Parkeren kan super makkelijk aan de overkant bij de Bijenkorf. Vriendelijke baliemedewerkers en top service, kom hier zeker terug!
- Heemstede
10

Klantvriendelijk en voordelig

Duidelijk en het voordeligst om vreemde valuta te kopen
- Amsterdam
10

Goede service

Zeer behulpzaam personeel die mij zeer goed hebben geholpen
- IJSSELSTEIN
10

Super service.

Koers heel erg goed.
- Geleen
10

goed geregeld

alles goed geregeld
- schiedam
10

Uitstekend geholpen

Moest bij het wisselen boven de max. limit van de kaart betalen, dit ging dus niet maar uitstekend geholpen om via de App van de bank de limit te verhogen!
- lisse
8

Heldere informatie, professioneel en vriendelijk

Iedere keer wanneer ik buitenlandse valuta nodig heb dan is dit bij Pott Change snel geregeld. Alle informatie die ik krijg is duidelijk. De afhandeling is vriendelijk en professioneel. Daarnaast vind ik nergens in Nederland zulke goede tarieven;-)
- Dordrecht
9

zeer vlot

Zonder probleem ,geld lag gereed .
- Kowalczyk
1053 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10