Bent u benieuwd naar de referenties van Pott Change? Hieronder staan een aantal reviews die men achter heeft gelaten over onze dienstverlening.

Average rating:  
 48 reviews
by John V. on Pott Change

Snelle en vlotte afhandeling van bestelde valuta, goede communicatie via de mail en de volgende dag netjes bezorgd aan huis. Alles naar wens...normaal reizen wij af naar Amsterdam ditmaal via de post laten bezorgen/ga hier in de toekomst zeker nogmaals gebruik van maken.

by Felicie W. on Pott Change

Prima service, mailcontact gehad reageren erg snel en duidelijk omtrent hoe te betalen. De beste wisselkoers. Binnen een dag geld in huis. Op laten sturen wat prima geregeld is. Al met al prima geregeld kan het ECHT aanbevelen. Felicie

by Bibi. A on Pott Change

Prima service, heb al voor de 2de keer gewisseld. Eerst keer aan de balie en 2de keer laten bezorgen. Alles is prima verlopen. Ben een tevreden klant.

by Johanna J. on Pott Change

Zeer snelle levering chapeau Pott. Voor de tweede keer dit jaar vreemde valuta besteld en raad iedereen aan dit te doen. Zelfs als je het op laat sturen, scheelt het je nog veel geld vergeleken bij de "traditionele wisselkantoren".

by Koos A. on Pott Change

Vandaag 20 april 17, Engelse Ponden gehaald. Ondanks het zorgvuldig natellen, ook gezien door mijzelf, is briefje achtergebleven in telmachine. Werd binnen 5 minuten al gebeld dat er waarschijnlijk iets is fout is gegaan. In deze tijden dat service en oprechtheid onder spanning staan, kan ik niet anders stellen dat Pott Change de ouderwetse normen en waarden geweldig hanteren. Werkelijk klasse!!

by Gerrit O. on Pott Change

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en verzending. Ik kom beslist bij Pott Change terug.

by L. Smid on Pott Change

's Middags besteld, volgende dag al in huis. Gebruik gemaakt van de verzendservice, echt toppie!!!!

by Nina v. B on Pott Change

Gisterenmiddag besteld. Nu al in huis in de gewenste coupures. Goede koers. Vijf sterren!

by Frank on Pott Change

Ik heb de Dollars ($ 1000) via de mail geregeld met gebruikmaking van de verzendservice van Pott Change. Woensdag overeenstemming over de valutakoers en verzendkosten, 's avonds het geld naar Pott Change overgemaakt, donderdag de track en trace code van Postnl ontvangen en vrijdagmiddag de valuta in huis! Ik ben daarom super tevreden over de combinatie van snelheid en beste wisselkoers, zeker ten opzichte van de gewone banken en GWK. Ik kom zeker terug!

by Paul v. H. on Pott Change

De klantvriendelijkheid is top! Groot voordeel dat jullie zelf op zondagmiddag en in de avond telefonisch bereikbaar zijn. Meteen bellen en meteen iemand aan de lijn. Alles was snel geregeld. Tot onze grote schrik ging er echter iets mis en ook DAT is erg professioneel, snel en perfect afgehandeld. Alles duidelijk en transparant. De koers is de meest gunstige koers die ik kon vinden via internet. Pott Change is echt aan te bevelen.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Geef uw mening

Bent u tevreden over onze dienstverlening, laat het ons dan even weten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.