Ja, het is te kostbaar om in andere steden een kantoor erbij te houden. U kunt wel een valuta bestellen en een vaste koersafspraak maken, en uw bestelling tot 7 dagen later ophalen op ons kantoor.

Nee. Wij berekenen geen kosten of commissie! Zowel aankoop als verkoop van valuta is vrij van kosten. Er is ook geen minimumbedrag om te wisselen. Vergelijkt u ons maar met andere kantoren of uw eigen bank en houdt u er dan rekening mee dat andere wisselkantoren vaak wel kosten of commissie berekenen!

Jazeker. U kunt gewoon met uw PIN-pas betalen. Let u er wel op dat u bij grotere bedragen (> 2.500 euro) vaak te maken heeft met een daglimiet van uw bank. U kunt bij uw bank informeren wat uw paslimiet is. Deze limiet kunt u via uw bank (tijdelijk) verhogen.

Bij het vergelijken van koersen van valuta’s dient u goed op te letten op de netto prijzen en of er commissie berekend wordt. Het gaat uiteindelijk om het totaalbedrag dat u betaald of ontvangt. U kunt altijd via de mail of telefonisch om advies/uitleg vragen. Wij helpen u graag de juiste beslissing te nemen. En mocht u elders een betere koers krijgen, leg het ons voor. Wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen!

Gaat u naar de pagina alle geaccepteerde valuta’s om te kijken wat wij allemaal wisselen.

Helaas kunnen wij geen buitenlandse munten accepteren. Er is te weinig handel in en de kosten voor het transport (gewicht muntgeld) zijn te hoog. Maak muntjes dus altijd tijdens uw vakantie op!

Pott Change neemt neemt alleen nog Belgische Franken aan.  Er wordt echter wel 50% commissie op deze valuta’s geheven ivm de kosten die onze bank aan ons doorberekend.

Helaas, vanaf 18 mei 2018 konden wij van de ene op de andere dag onze travelers cheques niet meer kwijt bij onze buitenlandse bankrelaties. Voor zover wij weten kunt u in Nederland nergens meer travelers cheques inwisselen.

Tip: Zoals eerder vermeld, gaat het bij het wisselen van geld om de koers en eventuele kosten. Overal wordt geschreven en verkondigd dat de beste koers gehanteerd wordt en dat er geen commissie berekend wordt. Wij hebben voor u daarom de valutaconverter ontwikkelt. Via deze valutaconverter kunt u op de cent nauwkeurig berekenen wat u betaalt of ontvangt. Bij ons worden daar nooit kosten of commissie over berekend! Vergelijkt u zelf maar.

Bel of mail ons gerust met vragen of om valuta te reserveren. USD en GBP aankopen tot 2.500 euro kunt u direct afhalen. Een bestelling van grotere bedragen kunnen tegen een afgesproken koers tot 2 dagen later opgehaald worden. Andere valuta’s en grotere bestellingen die niet binnen 2 dagen opgehaald kunnen worden, kunnen we reserveren tegen de dagkoers op het moment van ophalen. Voor vragen, belt of mailt u gerust.

Concurrenten berekenen vaak kosten over bedragen onder 500,00 euro of men berekend geen kosten op verkopen, maar wel op aankopen. Bij Pott Change zijn wij altijd duidelijk: nooit kosten of commissie en scherpe koersen! Vergelijkt u zelf maar, dan ziet u waar u het beste af bent.

Bekijk ook de aflevering van Kassa over geldwisselkantoren.