Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kan het verschil tussen onze wisselkoersen en de koersen bij concurrenten een aanzienlijk voordeel opleveren. Bij grotere bedragen kan het voordeel zelfs tot honderden euro’s oplopen. Via onze valutaconverter berekent u eenvoudig hoeveel u bij ons ontvangt of betaalt. Wanneer u de eindbedragen vergelijkt met die bij grote banken of wisselkantoren (bijv. ING Bank, Rabobank of GWK Travelex) zult u zien dat kiezen voor Pott Change gunstig is. Bij wisseltransacties boven de 2.500 euro kunnen we u bovendien vaak een nóg betere koers aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze kassiers! Mocht u ondanks onze scherpe koersen elders toch beter af, zijn vertel dat dan aan ons. Wellicht kunnen we dan toch nog iets voor u betekenen.

grote bedragen wisselen

Privacy cabine

Voor het wisselen van grotere bedragen hebben wij een speciale afgesloten ruimte waar u rustig uw geld kunt natellen en opbergen. Ook kunt u op onze geavanceerde geldtelmachine meekijken wat er gebeurt. De bedragen worden allemaal op de display aan u getoond. Dit is voor u en voor ons prettiger. Vraag gerust om het gebruik van onze aparte ruimte, de “privacy cabine”.

privacy cabine geld wisselen

Betalingen van uw valuta

Wanneer u valuta’s aankoopt, kunt u naast contante betaling ook met PIN betalen. Let u er wel op dat banken vaak een paslimiet van bijv. 1.500 euro of 2.500 euro per dag hanteren. Deze limiet staat los van opnames bij een bankautomaat. Indien nodig kunt u via uw eigen bank de paslimiet (tijdelijk) verhogen om het totaalbedrag in één keer te voldoen. Vraag bij uw eigen bank om de mogelijkheden.

Storting of betaling aan klanten

Indien u voor een groter bedrag aan valuta wisselt naar euro´s, kunt u naast het ontvangen van contante euro´s ook kiezen voor storting op uw bankrekening. Dit gebeurt snel, veilig en kosteloos. U ontvangt dan van ons een stortingsbewijs. Wij betalen vanaf onze ABN AMRO rekening, en wanneer u ook bij ABN AMRO bankiert is de storting direct zichtbaar op uw rekening. Naar andere banken is er een verwerkingstijd van enkele uren tot een dag. Wij bieden deze extra service graag aan onze klanten en doen dit zonder kosten aan u te rekenen. Bij concurrenten kan storting op rekening vaak niet, of worden er kosten voor de overboeking berekend. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.