Skip to content

Geldwisselkantoor Amsterdam

Geldwisselkantoren zijn op meerdere plaatsen in Nederland te vinden. Hier kunt u geld wisselen voor alle gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (zaken)reis of vakantie. Geld wisselen doet u voornamelijk voordat u op reis gaat, of na uw reis wanneer u de overgebleven vreemde valuta weer terug laat wisselen naar de Euro. Bij Geldwisselkantoor Amsterdam Pott Change bent u daarvoor aan het juiste adres.

Geld wisselen Schiphol

Vooral wanneer u op het punt staat om op reis te gaan, is het handig wanneer er een geldwisselkantoor in de buurt zit. Pott Change bevindt zich op het Damrak in Amsterdam, perfect voor een tussenstop voordat u aan uw reis begint. Helemaal handig is dat u van tevoren het geld online bij ons kunt bestellen, waardoor u het op het gewenste tijdstip kunt komen ophalen. Mocht u volledig voor gemak gaan, kies er dan voor om het geld bij u thuis te laten bezorgen. Dan hoeft u sowieso niet bang te zijn dat u zonder de valuta op Schiphol staat. Het Pott Change kantoor is zeven dagen per week geopend tot 20.30 uur, om u de beste service te bieden.

Geld wisselen Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vindt u ons kantoor. Geld wisselen in Amsterdam hoeft dus absoluut geen probleem te zijn. Bent u in de buurt, stap dan eens bij ons binnen voor advies, informatie of het reserveren of wisselen van valuta. Ook via de mail of telefonisch is de door u gewenste valuta te bestellen. U hoeft het dan alleen nog maar op te halen. Veel valuta hebben wij gewoon op voorraad.  Bij veel geldwisselkantoren betaalt u een commissie over de aangeschafte valuta, maar bij ons is dat niet zo. U kunt bij ons zelfs geld reserveren met de koers van dat moment, en dat geld op een later moment ophalen. Bij Pott Change wisselt u voordelig en profiteert u van onze uitgebreide service.

Address details
Openingstijden
  • Maandag 8:30 - 20:00
  • Dinsdag 8:30 - 20:00
  • Woensdag 8:30 - 20:00
  • Donderdag 8:30 - 20:00
  • Vrijdag 8:30 - 20:00
  • Zaterdag 8:30 - 20:00
  • Zondag Closed