Skip to content

Goedkoop geld wisselen

Geld wisselen kan op twee manieren. Het kan zijn dat u groot briefgeld hebt en dit wilt inwisselen tegen kleinere biljetten of muntgeld. Het kan ook zijn dat u geld hebt en dit wilt wisselen tegen andere valuta’s. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat naar het buitenland en contant geld nodig hebt. In dit geval gaan we in op het laatste.

Wij scoren maar liefst een 4.5 uit 505 beoordelingen

U kunt uw geld voor vreemde valuta wisselen bij een geldwisselkantoor of bij de bank. Omdat hier kosten aan zijn verbonden, wordt geadviseerd om goed te kijken naar wat de beste manier is om goedkoop geld te wisselen.

Kosten geld wisselen

Aan geld wisselen zijn kosten verbonden. Banken en geldwisselkantoren hanteren nooit de actuele wisselkoersen.  Zij rekenen bijna altijd een commissie of provisie voor het wisselen van vreemd geld. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van het bedrag dat u wilt wisselen. Deze kosten verschillen per bank of per geldwisselkantoor. Hoe hoger het bedrag is dat u wilt wisselen, hoe lager de kosten relatief gezien zijn. Pott Change is een geldwisselkantoor dat geen commissie hanteert.

geld wisselen

Voordelig geld wisselen bij Pott Change

Goedkoop geld wisselen kan bij Pott Change. Bij ons betaalt u geen kosten of commissie en krijgt u de beste koersen. De valuta’s zijn niet anders dan de valuta’s die u krijgt bij banken of andere geldwisselkantoren. Het eindbedrag dat u betaalt of ontvangt is echter wel veel gunstiger. Bovendien zijn de meeste valuta’s ruim op voorraad zodat u niet hoeft te wachten op de levertijd. Ons kantoor is 7 dagen per week geopend tot 20.30 uur. U kunt ook valuta’s reserveren of bestellen. Hiervoor kunt u bellen of contact opnemen via het contactformulier.

Address details
Openingstijden
  • Maandag 8:30 - 20:00
  • Dinsdag 8:30 - 20:00
  • Woensdag 8:30 - 20:00
  • Donderdag 8:30 - 20:00
  • Vrijdag 8:30 - 20:00
  • Zaterdag 8:30 - 20:00
  • Zondag Closed