Skip to content

Realtime koersen

Een koers is de beurswaarde van een effect op een bepaald moment. Dit bepaalde moment wordt vastgesteld in zogenoemde realtime koersen. Deze koersen schommelen de gehele dag door en kunnen veranderen per seconde. Dit gebeurt dan ook onder toeziend oog. Dit gaat over de effecten op de beurs.

Wij scoren maar liefst een 4.5 uit 505 beoordelingen

Realtime valutakoersen

De AEX index geeft het beeld weer van de koersontwikkeling van de 25 aandelen met de meeste waarde op de Amsterdamse effectenbeurs. Een ander soort koers is de geld wisselkoers. Ook deze schommelen iedere dag. Ze zijn hier realtime te volgen. De dollarkoers is de meest getoonde koers ten opzichte van de koers van een andere valuta. De dollar is dan ook een soort sleutelvaluta in de wereldhandel.

Valuta’s wisselen op het juiste moment

Wanneer u een koerswijziging ziet die aanhoudt, kan het verstandig zijn uw valuta om te wisselen. Als u valuta heeft waar u niks mee doet die steeds minder waard worden, is het aan te raden ze op het juiste moment verkopen. U kunt dan twee dingen doen. Of uw geld zo snel mogelijk verkopen bij het minder waard worden ervan, of een hele tijd wachten tot de koers weer positief verandert. Dit kan echter jaren duren, waardoor u er niet zeker van bent wanneer u ze kunt verkopen.

Valuta direct omrekenen

Om goed op de hoogte te blijven van de waarde van geld is het belangrijk om realtime koersen te volgen. Met behulp van de valuta converter kunt u op de hoogte blijven van de actuele geld koersen als u geld wilt kopen of verkopen. U ziet direct de waarde van de valuta die u wilt kopen of verkopen. Bij het kantoor van PottChange kunt u dan met deze actuele realtime koers uw valuta wisselen, zonder bijkomende kosten. Voor meer informatie over onze diensten en de actuele wisselkoers kunt u contact opnemen met ons.

Address details
Openingstijden
  • Maandag 8:30 - 20:00
  • Dinsdag 8:30 - 20:00
  • Woensdag 8:30 - 20:00
  • Donderdag 8:30 - 20:00
  • Vrijdag 8:30 - 20:00
  • Zaterdag 8:30 - 20:00
  • Zondag Closed