Skip to content

Wisselkoers calculator

Wij scoren maar liefst een 4.5 uit 505 beoordelingen

Onze wisselkoers calculator berekent voor u direct de juiste en meest actuele wisselkoers. U kunt vreemde valuta’s omrekenen met de wisselkoers calculator. Zo krijgt u bijvoorbeeld antwoord op de vraag: Hoeveel Dollar is 1 Euro? Wanneer u een wisselkoers calculator gebruikt moet u er vanuit kunnen gaan dat deze de huidige wisselkoers toont. Deze wisselkoers schommelt namelijk nogal eens per valuta. Pott Change is steeds als eerste op de hoogte van de meest recente wisselkoers. Zo bent u er van verzekerd dat altijd de juiste wisselkoers wordt berekend met de wisselkoers calculator.

Hoe werkt onze wisselkoers calculator?

Als u onze wisselkoers calculator wilt gebruiken is het handig om te weten hoe deze werkt, zodat u goed op de hoogte bent en de calculator op de juiste manier kunt interpreteren. Daarom hier een korte toelichting over onze wisselkoers tabel en onze valuta calculator.

De wisselkoerstabel is een lange tabel waar de meeste wisselkoersen in staan. Deze koersen worden ook gebruikt in de valuta calculator. U kunt de koers uitgedrukt per 100 bekijken, bijvoorbeeld hoeveel krijg ik voor 100 USD of hoeveel betaal ik voor 100 USD. Maar u kunt ook switchen naar de koers per euro. Deze wordt uitgedrukt in 4 decimalen en wordt veelal door banken en in het buitenland gebruikt.

Uiteindelijk is de koers uiteraard hetzelfde als de koers per 100, maar deze wordt anders weergegeven en veel klanten gebruiken het liefst deze weergave. Wij hebben ervoor gekozen om beide notaties te gebruiken om de koersen voor iedereen inzichtelijk te maken. De koers uitgedrukt per euro betekent in het geval van Amerikaanse dollars het volgende. Hoeveel USD dien ik te geven om één euro te ontvangen (u verkoopt USD ) of hoeveel USD krijg ik wanneer ik één euro betaal. Mocht u hier vragen over hebben, belt of mailt u gerust. Voor veel klanten is het verwarrend. De valuta calculator geeft vaak duidelijkheid, dus probeert u deze gerust.

Pott Change beschikt ook over een gebruiksvriendelijke en actuele valuta calculator. Pott Change maakt gebruik van de meest actuele wisselkoers, het bedrag wat u ziet in de valuta calculator is het bedrag dat u ontvangt of betaalt. En wij berekenen nooit commissie of kosten bij een transactie!

Alle getoonde valuta’s zijn te verkrijgen bij Pott Change. De meeste valuta hebben wij op voorraad. Bij een iets minder gangbare valuta is het aan te raden om eerst even contact op te nemen met Pott Change. Zonodig kunnen wij de valuta’s voor u bestellen en hebben wij deze binnen maximaal 5 werkdagen in huis, maar vaak al eerder.

Address details
Openingstijden
  • Maandag 8:30 - 20:00
  • Dinsdag 8:30 - 20:00
  • Woensdag 8:30 - 20:00
  • Donderdag 8:30 - 20:00
  • Vrijdag 8:30 - 20:00
  • Zaterdag 8:30 - 20:00
  • Zondag Closed