Skip to content

Wisselkoers pond euro

In Engeland wordt er betaald met de Britse pond. De wisselkoers pond euro geeft dan ook de verhouding tussen Engeland en Europa weer. De wisselkoers geeft tevens aan of het gunstig is om ponden voor euro’s in te wisselen of andersom. Deze koers laat dus zien wat de koers van de pond is ten opzichte van de euro.

Wij scoren maar liefst een 4.5 uit 505 beoordelingen

De wisselkoers pond euro is op dit moment aan het fluctueren. Dit betekent dat de koers niet vast staat, maar schommelt. Als u wilt weten wat nu de actuele wisselkoers is, dan kunt u dit berekenen met onze valuta converter.

Valuta omrekenen

Met onze valuta converter kunt u exact bereken hoeveel pond u ontvangt wanneer u euro’s inlevert en andersom. Eerst selecteert u de vreemde valuta die u nodig heeft, in dit geval de pond of euro. Daarna geeft u aan of u deze valuta wilt kopen of verkopen. Typ het gewenste bedrag in en vervolgens krijgt u het bedrag te zien dat u ontvangt of betaalt.

Lage pondkoers

Een lage pondkoers kan in verschillende gevallen erg gunstig zijn. Ten eerste als u euro’s gaat inwisselen voor ponden. Wanneer de pondkoers laag staat, dan betaalt u namelijk weinig euro’s voor de ponden die u ontvangt. Daarnaast is een lage pondkoers gunstig als u veel bestelt bij Engelse webshops. U kunt dan meer producten bestellen en daar minder Engelse ponden voor betalen.

Waarde van de pond

GHoe wordt er eigenlijk bepaald wat de wisselkoersen zijn? Oftewel: waar is de wisselkoers pond euro afhankelijk van? De waarde van de Engelse pond is voornamelijk afhankelijk van de handel in Engeland. Bovendien geeft het een soort indicatie weer van de staat van de wereldeconomie.

Ponden reserveren

Bent u van plan om een grote aankoop te doen bij een Engelse webshop? Dan is het een goed idee om de wisselkoers pond euro in de gaten te houden. Wanneer deze gunstig genoeg is, kunt u deze direct bij ons reserveren. Vervolgens kunt u ze later bij ons ophalen en heeft u geprofiteerd van de gunstige wisselkoers!

Address details
Openingstijden
  • Maandag 8:30 - 20:00
  • Dinsdag 8:30 - 20:00
  • Woensdag 8:30 - 20:00
  • Donderdag 8:30 - 20:00
  • Vrijdag 8:30 - 20:00
  • Zaterdag 8:30 - 20:00
  • Zondag Closed